Velkommen ombord hos ESVAGT

“Et skib er kun så god som dets besætning”

Siden 1981 har ESVAGT skabt grobund for en maritim karriere, og i dag beskæftiger vi mere end 1300 ansatte fordelt til søs og på land

Vi er en virksomhed, der er synonym med høj kvalitet og høje sikkerhedsstandarder. Det høje kvalitetsniveau udspringer sig af vores dygtige og dedikerede medarbejdere, som gennem kontinuerlig træning sikrer kompetencefremmende udvikling og vores kunders tilfredshed.

Sikkerhed er indprentet i ESVAGTS DNA. Derfor gennemgår alle medarbejdere et introkursusforløb for at sikre de bedste forudsætninger for at lykkedes i jobbet og samtidig kunne leve op til ESVAGTs standard – Do it safely or not at all. 

Ombord på en del af ESVAGTs skibe vil du møde søfarende med forskellige nationaliteter, aldre og køn, da vi som virksomhed ønsker diversitet og åbenhed. 

I ESVAGT vægter vi den faglige og personlige udvikling højt

Den faglige videreudvikling sikres gennem løbende interne- og eksterne kurser, online træning samt daglige øvelser blandt andet mand-over-bord i Fast Rescue Boat(FRB), førstehjælp og brand. Det er vigtigt for ESVAGT, at vores personale til hver en tid er godt klædt på til jobbet.

Din personlige udvikling er højt prioriteret i ESVAGT, og derfor er du i tæt dialog med din leder. For at kunne sikre positiv udvikling mener vi også, at trivsel på arbejdspladsen er essentiel, hvorfor fritid og socialisering ombord også er en vigtig del af livet til søs.

Et hav af muligheder

Hvis du har en maritim uddannelse, eller du ønsker at få en, hører vi gerne fra dig. I ESVAGT har vi flere muligheder for ansættelse. Hvad end du ønsker at snitte gulerødder i kabyssen, få olie på fingrene i maskinrummet, få vind i hjelmen på dækket eller sikre skibets kurs på broen.

ESVAGT ønsker også at stå til rådighed for uddannelsen af søfarende. Derfor tilbyder vi tre uddannelsesstillinger, som er skræddersyede til at klæde den søfarende på til en maritim karriere.

Hvis du hellere vil supportere de søfarende fra landsiden, så tag et kig på vores ledige stillinger på vores hovedkontor i Esbjerg.

ESVAGT CELESTE AERIAL

 Vi søger løbende nye kollegaer til stillinger på både land og på søen. Her finder du en oversigt over ledige stillinger.

ESVAGT er engageret i at bidrage til uddannelsen af søfarende ved at tage tre forskellige uddannelsesbaggrunde i praktikforløb ombord på vores skibe.

ESVAGT er det rederi med flest maritime praktikpladser i Danmark og i øjeblikket har vi omkring 200 søfarende, der er ved at uddanne sig i ESVAGT.

Career_unscolicited02

Essensen af ESVAGT er de mennesker, der arbejder her, og nogle af medarbejderne har arbejdet i ESVAGT i mere end 30 år. Læs deres historier her.