Ledige Stillinger

Jobs ved Esvagt

ESVAGT er en international virksomhed og leverandør af sikkerhed og support til søs med en uovertruffen redningskapacitet. Som ansat har du gode muligheder for at udvikle dig jobmæssigt. Vi søger løbende personale til både stillinger på land og på søen. Herunder finder du en oversigt over aktuelle ledige stillinger. Hvis dit ideelle job ikke er anført nedenfor, er det muligt at sende en uopfordret ansøgning.

Det er vigtigt, du uploader din ansøgning i vores jobdatabase, da det er vores værktøj, hvor alle ansøgninger registreres og behandles. Når du har uploadet din ansøgning, kan du altid opdatere den, hvis du har noget at tilføje.

Vi opbevarer din ansøgning i 6 måneder. Herefter slettes den, hvis du ikke er blevet taget i betragtning til en stilling. 

Praktikanter

 

.

Du kan også søge uopfordret:

Fra vores hovedkontor i Esbjerg varetager vi den administrative drift af rederiets flåde samt udvikling og produktion af vores både. Du kan søge uopfordret til jobs både på vand og på land: 

OFFshore

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Tina Halkjær Nielsen, Head of Recruitment & Training, på thn@esvagt.com

ONSHORE

Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Nick V. Ørskov, CHRO,nvo@esvagt.com