hvorfor ESVAGT?

ESVAGT er det rederi med flest maritime praktikpladser i Danmark, og vi gør et stort arbejde med at tiltrække kvinder til shippingbranchen. I øjeblikket har vi omkring 200 søfolk, der er ved at uddanne sig i ESVAGT.

“Unge mennesker ved, at ESVAGT tilbyder både en uddannelse og en karriere”
Tina Halkjær Nielsen, Head of Recruitment and Training hos ESVAGT

Der er flere gode grund til, hvorfor ESVAGT er dedikerede i uddannelsen af søfarende.

Danmark har stærke maritime traditioner på tværs af de syv have. At være på forkant kræver, at store, velrenommerede virksomheder hjælper med at uddanne den næste generation af dygtige søfarende, og ESVAGT påtager sig gerne det ansvar og bidrager med at tilbyde så mange uddannelsespladser som muligt.

ESVAGT har et mangeårigt samarbejde med nationale skoleskibe og maritime skoler med det formål at kunne tilbyde unge mennesker praktikpladser og en karriere til søs.

ESVAGT er en nøgleleverandør til energisektoren og den grønne omstilling, og ethvert ESVAGT-skib skal altid have de rette kompetencer ombord. Praktikpladser, konstant træning og efteruddannelse er afgørende for at sikre netop dette.

Den bedste måde at sikre et stabilt udbud af kompetente kollegaer til at fortsætte ESVAGTs vækst er ved selv at uddanne og træne kollegaerne. Praktikophold er effektive til at lære søfartsfaget grundigt.