Velkommen ombord hos ESVAGT

“Et skib er kun så god som dets besætning”

ESVAGT er en international virksomhed, hvor hver medarbejder får muligheden for at udvikle sine professionelle kompetencer. Vi er en virksomhed, der er synonym med høj kvalitet og høje sikkerhedsstandarder. Det høje kvalitets- og sikkerhedsniveau udspringer sig af vores dygtige og dedikerede medarbejdere. Måske du vil være en af os?

Ønsker du at blive en del af ESVAGT?
Hvis du har en maritim uddannelse, eller hvis du ønsker at få en, hører vi gerne fra dig. Hvis du i stedet ønsker at have dine fødder solidt plantet på jorden, så tag et kig på vores ledige stillinger på vores hovedkontor i Esbjerg.

Hvad end du ønsker at arbejde til søs eller på land, vil vi byde dig velkommen ombord hos ESVAGT.

Career02

ESVAGT er en international virksomhed, med gode muligheder for at udvikle sig jobmæssigt. Vi søger løbende personale til stillinger på både land og på søen. Herunder finder du oversigt over aktuelt ledige stillinger.

ESVAGT har i øjeblikket cirka 200 ubefarne skibsassistenter i praktik på vores 43 skibe. Der er konstant fokus på målrettet træning og uddannelse af den enkelte medarbejder og mulighed for efterfølgende at gøre videre karriere på et ESVAGT skib.

ESVAGT er det rederi med flest maritime praktikpladser i Danmark, og vi gør et stort arbejde med at tiltrække kvinder til shippingbranchen. I øjeblikket har vi omkring 200 søfolk, der er ved at uddanne sig i ESVAGT.

Essensen af ESVAGT er de mennesker, der arbejder her, og nogle af medarbejderne har arbejdet i ESVAGT i mere end 30 år. Du kan læse mere om, hvorfor medarbejderne kan lide at arbejde hos ESVAGT her: