LEDIGE STILLINGER

LEDIGE STILLINGER HOS ESVAGT LIGE NU
 

ESVAGT er en international virksomhed, med gode muligheder for at udvikle sig jobmæssigt. Vi søger løbende personale til både stillinger på land og på søen. Herunder finder du oversigt over aktuelt ledige stillinger:

LEDIGE JOBS PÅ LAND

  • Supply Chain Manager / Head of Procurement
Se stillingsopslag
  • Managing Director UK
Se stillingsopslag
  • Dieselmekaniker 
Se stillingsopslag

LEDIGE JOBS TIL SØS

 
  • Befaren Skibsassistent
Se stillingsopslag
  • Ubefaren Skibsassistent
Se stillingsopslag

 

Er der ikke lige et job, der passer til dine kvalifikationer, så hold øje med denne hjemmeside og klik ind og 'Synes godt om' ESVAGTs Facebook side, hvor alle ledige jobs bliver slået op.

Er du interesseret i et job til søs, men der ikke er en aktuel ledig stilling, er du altid velkommen til at registrere din ansøgning under 'Andre jobs'. Når vi får en ledig stilling, benytter vi vores base af uopfordrede ansøgninger til at vurdere, om vi her kan finde kandidater til stillingen.

 

Stillingerne til søs bliver ledige og besættes løbende. Skulle din profil ikke lige matche en af de nuværende ledige stillinger, så vil din ansøgning blive gemt til senere brug i databasen. Du vil derfor ikke modtage et afslag på din ansøgning, med mindre at vi vurderer, at du for nuværende ikke har de rette kvalifikationer til et job i ESVAGT.